Пошук по сайту:

Усик втратить титул абсолютного чемпіона світу

Усик втратить титул абсолютного чемпіона світу
Усик втратить титул абсолютного чемпіона світу

Володар титулів WBA, WBO, IBF та WBC у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) пробуде абсолютним чемпіоном лише до 1 червня 2024 року.

Як повідомляє ESPN, Міжнародна боксерська федерація (IBF) забере свій пояс, тому що обов’язковий захист титулу прострочено.

Оскільки Усик свій найближчий бій проведе знову з Тайсоном Ф’юрі, Олександра буде позбавлено титулу IBF напередодні бою обов’язкового претендента Філіпа Хрговича з Даніелем Дюбуа 1 червня.

На кону повторного бою Усика та Тайсона, який заплановано на 12-13 жовтня, стоятимуть лише три чемпіонські пояси. Не звання абсолюту.

Усик втратить титул абсолютного чемпіона світу qhiquqidqtiqqkhab

Читайте по темі: На Вімблдоні вперше зіграють 8 українок

Цю інформацію підтверджує і авторитетний інсайдер Ден Рафаель.

Усик втратить титул абсолютного чемпіона світу

14 травня промоутер Усика Олександр Красюк, коментуючи ситуацію, що склалася, заявив, що вони не отримували офіційного рішення IBF.

"Зазвичай це відбувається в такий спосіб: після бою, коли оголошується переможець, IBF зобов’язує переможця зустрітися з обов’язковим претендентом. Якщо чемпіон відмовляється від зустрічі з обов’язковим претендентом, він позбавляється пояса, і призначається новий бій. Зазвичай так і буває, але ми повинні почекати і подивитися, як розвиватимуться події цього разу", – заявив Красюк.

Коментарі:

comments powered by Disqus