Пошук по сайту:

Переможця Ліги Європи затримали за підозрою у сексуальному насильстві

Переможця Ліги Європи затримали за підозрою у сексуальному насильстві
Переможця Ліги Європи затримали за підозрою у сексуальному насильстві

Іспанські правоохоронці заарештували форварда Валенсії Рафу Міра. Футболіста звинувачують у сексуальному насильстві. Валенсія невдало розпочала сезон і йде в Ла Лізі на останньому місці.

Футболіста заарештували у власному будинку

Футболіст Валенсіі Рафа Мір опинився за ґратами. Поліція підозрює, що Мір вчинив сексуальне насильство проти двох жінок, повідомляє AS. Одній з потерпілих 25 років, іншій - 21 рік.

Інцидент відбувся на приватній вечірці, яка проходила у власному домі футболіста. Після події обом потерпілим знадобилася медична допомога в лікарні. Вони отримали тілесні ушкодження. Агенти місцевої поліції муніципалітету з’явилися вдома у футболіста і взяли свідчення у всіх присутніх.

Окрім Рафи Міра, затримали ще одного чоловіка. Його особа не розкрита, але поліція має свідчення, що він також брав участь у події. Рафа Мір залишатиметься під вартою, допоки суд не обере йому запобіжний захід. Футболіст вже пропустив одне тренування свого клубу.

Валенсія обережна в заявах

У клубі знають про інцидент та арешт Міра. Гучних заяв пресслужба Валенсії не робить. Втім у клубі пообіцяли повну співпрацю з правоохоронцями.

Читайте по темі: Португалія випустить монету на честь Кріштіану Роналду

 "Щодо повідомлень у пресі, які з’явилися щодо арешту гравця ФК Валенсія Рафи Міра, Клубу відомо про цей арешт і, за відсутності подробиць про це, на даний момент він може лише заявити, що буде співпрацювати в усьому, чого б не вимагала справедливість", - йдеться в заяві команди.

Рафа Мір вигравав Лігу Європи

Рафа Мір перейшов у Валенсію на початку сезону. Контракт гравця належить Севільї, і за Валенсію 27-річний футболіст виступає на правах оренди. Рафа Мір встиг зіграти за новий клуб чотири гри у Ла Лізі, в яких зробив одну гольову передачу.

Рафа Мір професійну кар’єру розпочав у валенсії. Виступав також за Вулвергемптон, Лас-Пальмас Ноттінгем Форест та Уеску. У 2021 році перейшов у Севілью. Разм з командою вигравав Лігу Європи у сезоні-2022/23. У складі збірної Іспанії став срібним призером Олімпіади-2020 в Токіо.

Коментарі:

comments powered by Disqus