Пошук по сайту:

Український боксер Сергій Богачук став тимчасовим чемпіоном світу

Український боксер Сергій Богачук став тимчасовим чемпіоном світу
Український боксер Сергій Богачук став тимчасовим чемпіоном світу

Український боксер Сергій Богачук переміг американця Браяна Мендосу у титульному бою та став тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC.

Бій відбувся у ніч на 31 березня в американському Лас-Вегасі, повідомило «Суспільне Спорт».

Опоненти боролися за титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі. 28-річний Сергій Богачук провів свій перший чемпіонський бій, з якого вийшов переможцем.

Титульний поєдинок тривав 12 раундів – Сергій Богачук вперше не зміг достроково перемогти суперника. Проте за одноголосним рішенням суддів українець переміг Браяна Мендосу з рахунком 118-110, 117-111, 117-111.

«Хоча пройшли 12 раундів, я почуваюся чудово. Мабуть, я можу провести ще 12 раундів. Це було легко, чудові відчуття. Я був готовий до цього бою. Це був дуже важливий поєдинок у моїй кар’єрі. Мабуть, найкращий бій у моїй профі-кар’єрі», – прокоментував бій Сергій Богачук.

Читайте по темі: Українка Снігур здобула перемогу в дебютному матчі на Вімблдоні

Зазначимо, Сергій Богачук мав запланований титульний бій з американським боксером Себастьяном Фундорою. Проте його скасували після зриву поєдинку між американцем Кітом Турманом та австралійцем Тімом Цзю.

Що відомо про Сергія Богачука

28-річний вінничанин Сергій Богачук – майстер спорту, срібний призер чемпіонату України з боксу 2015 року та другий боксер у рейтингу WBC у першій середній вазі. За час своєї кар’єри українець завершив нокаутом 23 з 24 поєдинків. Сергій Богачук мав єдину поразку – у 2021 році він програв американцю Брендону Адамсу.

Сергій Богачук став 13 українським боксером, який здобув титул чемпіона світу. Крім того, українець володіє поясом WBC Continental Americas.

Коментарі:

comments powered by Disqus